Tax Free Bookstore

€ 23,99
€ 18,50

Pelpina Trip - Video Smart

Pelpina's #1 Amazon bestseller Video Smart laat je in praktische stappen zie hoe je van begin tot eind zelf een doelgerichte video maakt. Pelpina heeft honderden bedrijven getraind in het maken van video's op een efficiënte manier, en kwam bij elk bedrijf soortgelijke vragen en problemen tegen. Video Smart is een duidelijk stappenplan, inclusief handige videoformats, allerlei praktische tips voor het filmen met je telefoon, en optimalisatie tips voor het plaatsen van je video op social.


Let op: actie geldig t/m 18 januari 2021

€ 20,99

Maartje Blijleven - We love Communities

Maartje Blijleven laat je in We love communities stap-voor-stap zien hoe je een community begint en tot bloei brengt. De eeuwenoude manier om verbondenheid, solidariteit en vertrouwen te creëren, is ook de ideale manier om online relaties te bouwen en onderhouden en doelgroepen goed te leren kennen op een authentieke en aansprekende manier. 


Maartje kraakte de code en onthult de kneepjes van het vak. Met inspirerende praktijkvoorbeelden, interviews met bekende community-experts en alle tips en tricks waarmee je van wildvreemden fans maakt en als community leider de zichtbaarheid en expertstatus krijgt die je verdient. 

€ 19,95
€ 4,95

Youri Meuleman - Doe mij maar Klanten

Je bent een ambitieuze ondernemer, een ondernemer met passie. Jij kunt de wereld met jouw product of dienst een stukje beter maken. Na een vliegende start besef je je ook dat ondernemen hard werken is. Je begon zo goed maar de resultaten stagneren. Je weet dat er meer uit te halen is, maar hoe? In "Doe mij maar Klanten!" lees je de strategieën voor het aantrekken van meer bezoekers, binden aan de doelgroep, converteren van klanten en hoe je positief opvalt in de markt

€ 12,99
€ 4,99

The Social Brand - social mag. #7

Tastbaar magazine bomvol inspiratie over online branding, marketing & ondernemen. Speciaal ontwikkeld voor ZZP & MKB. In deze editie duiken we in de wereld van duurzaam & positief ondernemen.


 • Artikelen over online branding, marketing & ondernemen
 • 7 inspirerende interviews
 • 98 pagina's, gedrukt op 100% gerecycled papier
 • Per post binnen 3 werkdagen op je deurmat
€ 4,99
€ 2,99

The Social Brand - social mag. #6 digitaal

Digitaal magazine bomvol inspiratie en handige tips over social media.  Speciaal ontwikkeld voor ZZP & MKB. Deze editie staat helemaal in het teken van verbondenheid. Online én offline.


 • Artikelen over social media, branding en ondernemen
 • 8 inspirerende interviews
 • 108 pagina's, online magazine in PDF vorm
 • Direct in je mailbox
€ 20,00
€ 15,00

Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren - De Online Marketing Tornado

Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden. Het tornado model is ontworpen om als een magneet te werken voor het aantrekken van jouw ideale doelgroep. De tornado zal deze 'opzuigen' in een volautomatische marketingmachine waar ze worden omgezet in leads en klanten. Vervolgens neemt je tornado je klanten mee in een wervelende ervaring naar diehard fans en ambassadeurs van je merk. 

€ 24,99
€ 22,89

Veronique Prins - Dé Kick Ass Code voor succesvol ondernemen

In 10 hoofdstukken leer je wat ervoor nodig is om die succesvolle ondernemer te worden. Veronique neemt je mee op haar pad van de afgelopen jaren en laat je ook de achterkant van ‘de mooie voorkant’ zien. Ze deelt in dit bloedeerlijke en soms confronterende boek de strategische en mindset-kant van succes. Op haar unieke manier: direct, humoristisch en vooral lekker duidelijk, precies zoals Veronique is. Je krijgt in dit boek dé Kick Ass code om je praktijk slimmer en sneller op te zetten.


Let op: actie slechts 24 uur geldig!

Gratis

Anneke van der Voort - 40 ideeën voor waardevolle berichten op LinkedIn

 • Ontdek hoe je snel en makkelijk zichtbaar wordt op LinkedIn
 • Leer met welk type berichten je je als expert positioneert
 • Ontdek hoe je tevreden klanten aan het woord laat zodat je makkelijker nieuwe klanten aantrekt
 • Ontdek hoe je op LinkedIn je menselijke kant kunt laten zien zodat connecties je gaan vertrouwen